Martin Brood Pâtisserie Chocolade is op 14 Mei 2011 bekroond met een ster.

Onder grote belangstelling zijn in het Klokgebouw in Eindhoven afgelopen zaterdagavond de Sterren van de Nederlandse Bakkerij bekend gemaakt en uitgereikt. Martin Brood Pâtisserie Chocolade uit Valkenswaard heeft uit handen van Ellen te Damme een felbegeerde Ster in ontvangst mogen nemen.

Net als de restaurants en hotels heeft de bakkerij haar Sterren. Klantgerichtheid, service, kwaliteit en organisatie zijn onder andere punten waarop de afgelopen maanden door diverse deskundige juryleden werd beoordeeld. Martin is een van de weinige bakkers in Nederland die bij haar eerste deelname al meteen een Ster heeft gewonnen. Een Ster staat voor een “uitzonderlijke prestatie”.

Het is dan ook een groot compliment voor alle medewerkers van Martin dat wij deze in ontvangst hebben mogen nemen, aldus Stefan Brugmans van Martin Brood Patisserie Chocolade. We hebben een drukke tijd achter de rug met de verbouwing van onze winkel en het lanceren van een voor Valkenswaard nieuw concept.

Daar moesten wij en onze klanten in het begin aan wennen. Dat we toch dit jaar al deze Ster hebben gewonnen geeft er wel een extra goud randje aan. Ook de klanten werd gevraagd om hun beoordeling. De door de organisatie van Bakker met Ster uitgeschreven enquête is veelvuldig ingevuld en men gaf Martin een 9.4! “Een groter compliment kun je niet krijgen , dan de waardering van je eigen klant”, laat een opgetogen Stefan weten.

Daarom gaan we dit a.s. zaterdag ook met onze klanten vieren en hebben we voor hun een lekker cadeautje.
Van de ruim 2000 bakkersbedrijven in Nederland waren 71 bedrijven genomineerd. 36 van hen hebben een of meerdere sterren in ontvangst mogen nemen.