Bij de Enjoy BakingWorkshop Chocolade bonbonnière** wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee en een gebakje van Martin.

U maakt een chocolade Bonbonnière die we door middel van de chocoladespuit techniek gaan afspuiten, bovenop kjomen marsepeinen rozen en blaadjes die u d.m.v. airbruch techniek van de gewenste kleur voorziet.

Diverse chocolade flikken maken we voor in de chocolade Bonbonnière.
Alle technieken die u gaat uitvoeren zullen eerst voorgedaan worden door een patissier en u wordt tijdens de hele workshop begeleid.
Tussendoor trakteren wij u op een drankje en iets lekkers. De door uw gemaakte Bonbonnière en chocolade flikken mag u mee naar huis nemen.

  • De workshop start zaterdagmiddag om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 17:00/17.30 uur.
  • Deelname is vanaf 15 jaar.
  • Prijs van de Enjoy Baking Workshop Chocolade Bonbonnière ** is € 49,95 p.p. (uw creatie die u mee naar huis krijgt heeft een winkelwaarde van ongeveer € 35,50).
  • Bij onze workshops zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.