Bij de Enjoy BakingWorkshop Chocolate Flower taart* wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee en een gebakje van Martin.

De patissiers hebben voor u al een moscovische taart gebakken die u gaat vullen met slagroom en vruchtjes, maskeren (aanstrijken) met crème au beurre en overgieten met een chocoladeganach (chocoladesaus).

De patissier laat u zien hoe we Belgische chocolade tableren zodat deze “op punt” staat. En geschikt is voor verwerking. Daarna maakt u er een fantasiebloem van voor op de taart en decoratie voor aan de zijkant van de taart. Alle technieken die u gaat uitvoeren zullen eerst voorgedaan worden door een patissier en u wordt tijdens de hele workshop begeleidt.
Tussendoor trakteren wij u op een drankje en iets lekkers. De door uw gemaakte taart mag u mee naar huis nemen.

  • De workshop start zaterdagmiddag om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur.
  • Deelname is vanaf 10 jaar. Kinderen in de leeftijd van 10 t/m 14 jaar alleen onder begeleiding van een volwassenen die ook aan de workshop deelneemt.
  • Prijs van de Enjoy BakingWorkshop Chocolate Flower taart * is € 39,95 p.p. (het taartje dat u mee naar huis krijgt heeft een winkelwaarde van ongeveer € 26,00).
  • Bij onze workshops zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.